Hoi Carola hier,

Wil jij snel een platte buik ontwikkelen? Zo ja dan ben ik blij dat jij deze site hebt gevonden en raad ik je aan om snel door te lezen..

Omdat ik jou namelijk mijn niet eerder vertoonde afslankverhaal op deze pagina ga vertellen. De leuke dingen, de minder leuke dingen. Wat allemaal niet heeft gewerkt en waarmee ik eindelijk mijn buik platter kreeg en 12,7 kilo kwijtraakte.

Ik wilde niet meer onzeker zijn en schamen voor mijn dikke buik. Ik wilde een mooie platte buik en trots zijn op mijn lichaam. Dus ging ik aan de slag met afslanken.

Diëten werkte voor mij niet. Elke keer was ik niet gemotiveerd en kreeg ik last van vreselijke hongerbuien. Elke dag 200 sit-ups uit voeren werkte ook niet. Dit 2 weken volgehouden te hebben zag ik nog steeds geen enkel resultaat in de spiegel.

Wat ik ook probeerde het lukte gewoon niet. Ik werd er gek van. Wat doe ik dan allemaal fout? Waarom kan ik niet kilo’s kwijt raken? Ging er in mijn hoofd om.

Doordeweeks kwam ik via een facebook advertentie op een afslanksite terecht. Op de site werd uitgelegd hoe je met het opvoeren van je stofwisseling een platte buik kunt krijgen.

Toen ik de site las was ik erg sceptisch en geloofde ik niet dat je met het programma een platte buik kon krijgen. Ik had tenslotte al zoveel geprobeerd. Maar ik veranderde van gedachte toen ik de reacties las van mensen die waren afgeslankt met het vreemde programma.

Als hun het kunnen, dan moet mij het ook lukken toch? Ik twijfelde geen moment en besloot om het programma te ontvangen. Meteen kreeg ik toegang tot het programma en ging ermee aan de slag.

Na 2 weken het programma gevolgd te hebben merkte ik aan mijn lichaam al veel resultaat. Om het extra spannend te houden en niet weer teleurgesteld te worden besloot ik om mezelf pas te wegen na 7 weken trainen.

Elke week zag ik dat ik steeds meer resultaat boekte. Zou ik dan echt aan het afslanken zijn? Lukt het me dan eindelijk zonder diëten en honderden sit-ups??

7 Weken verder was het zover. Ik moest mijzelf gaan wegen. Ik stapte op de weegschaal met mijn ogen dicht. Ik keek op de weegschaal en ik kon mijn ogen niet geloven. Na 7 weken het programma gevolgd te hebben was ik maar liefst 12,7 kilo afgevallen.

Hoe meer ik mezelf bezig hield met het programma hoe slanker ik werd! Vandaag de dag ben ik eindelijk weer op mijn streefgewicht en heb ik weer een platte buik.

Het heeft me veel tijd gekost maar het is gelukt! Als ik deze methode meteen had gevonden was het me veel sneller gelukt. Wat ben ik blij dat ik niet meer hoeft te diëten!!

Indien jij ook graag een platte buik wilt ontwikkelen misschien is het programma dan ook iets voor jou.

Ik hoop dat het ook bij jou werkt.

Groetjes Carola!
Klik hier om te kijken naar het programma dat ik heb gebruikt

Geef een reactie